Michael Kors Kids

Summer Aline Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code MK100588
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers voor dames? Dan is de Summer Aline van Michael Kors Kids precies wat je nodig hebt. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De thermoplastisch rubberen zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen.

De Summer Aline is ontworpen door het bekende merk Michael Kors Kids en heeft een trendy kleurnaam: Vanilla. Deze neutrale kleur maakt het gemakkelijk om de sneakers te combineren met verschillende outfits. De product code van deze schoenen is MK100588, waardoor je ze eenvoudig kunt vinden in onze webshop.

Deze lage sneakers hebben een plateauhak, wat zorgt voor een extra vleugje stijl en lengte. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen perfect kunt aanpassen aan je voeten, voor een optimale pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Met de Summer Aline lage sneakers van Michael Kors Kids ben je klaar voor de zomer. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies