Michael Kors Kids

Jem Airin Soft Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Soft Pink
Merk product code MK100658
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy en comfortabele sneakers voor je kinderen? Dan is de Jem Airin Lage Sneaker van Michael Kors Kids de perfecte keuze! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht polyester materiaal, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De thermoplastisch rubberen zool biedt uitstekende grip en ondersteuning, zodat je kinderen veilig en stabiel kunnen lopen en spelen.

De Jem Airin sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Michael Kors Kids, dat bekend staat om zijn trendy en modieuze ontwerpen. De kleur Soft Pink geeft deze sneakers een speelse en meisjesachtige uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

Met de vetersluiting kun je de schoenen gemakkelijk aanpassen aan de voeten van je kinderen, voor een perfecte pasvorm. De ronde neus zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid, zodat je kinderen de hele dag kunnen genieten van deze stijlvolle sneakers.

De Jem Airin Lage Sneaker van Michael Kors Kids is een must-have voor elke modebewuste ouder. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies