Michael Kors Kids

Cosmo Maddy Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool EVA
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Black
Merk product code MK100724
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Cosmo Maddy Lage Sneakers zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling. De binnenkant van de sneakers is gevoerd met zacht polyester materiaal, waardoor ze heerlijk comfortabel zijn om te dragen. De EVA zool biedt uitstekende demping en grip, zodat kinderen veilig en stabiel kunnen lopen en rennen.

Deze sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Michael Kors Kids, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De zwarte kleur van de sneakers past bij elke outfit en geeft een moderne uitstraling. Met de merkproductcode MK100724 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt.

De Cosmo Maddy Lage Sneakers hebben een chunky hak, wat zorgt voor extra stabiliteit en een trendy look. De vetersluiting maakt het gemakkelijk om de sneakers aan te trekken en zorgt voor een perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor de tenen.

Met de Cosmo Maddy Lage Sneakers kunnen kinderen vol vertrouwen en in stijl de wereld verkennen. Deze sneakers combineren comfort, kwaliteit en trendy design op een perfecte manier. Bestel vandaag nog een paar en geef je kinderen de schoenen die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies