Michael Kors Kids

Cosmo Maddy Vanilla Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool EVA
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Vanilla Gold
Merk product code MK100678
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Op zoek naar trendy en comfortabele sneakers voor kinderen? Dan is de Cosmo Maddy Lage Sneaker van Michael Kors Kids een absolute must-have! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De binnenkant is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor een aangename pasvorm en extra comfort. De chunky hak en de ronde neus geven deze sneakers een stoere uitstraling, terwijl de vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

De Cosmo Maddy Lage Sneaker is uitgevoerd in de trendy kleur Vanilla Gold, wat zorgt voor een stijlvolle en opvallende look. Het merk Michael Kors Kids staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy designs, en dat is zeker terug te zien in deze sneakers. Met de productcode MK100678 ben je verzekerd van een uniek paar sneakers dat perfect past bij de stijlvolle outfits van jouw kind.

Naast stijlvol en trendy, zijn deze sneakers ook nog eens erg praktisch. De zool is gemaakt van EVA materiaal, wat zorgt voor een lichtgewicht en flexibele schoen. Hierdoor kunnen kinderen vrij bewegen en de hele dag comfortabel rondlopen. Of het nu voor een dagje school, een speeldate of een familie-uitje is, met de Cosmo Maddy Lage Sneaker zijn de voeten van jouw kind altijd in stijl en comfort gehuld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies