Michael Kors Kids

Baby Izetta Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Polyurethaan
Merk Michael Kors Kids
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code MK100609
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Baby Izetta is een paar lage sneakers die perfect zijn voor de allerkleinsten. Deze schattige schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te reinigen zijn. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zacht polyester materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm voor de kleintjes. De zool is ook gemaakt van polyurethaan, waardoor de schoenen een goede grip bieden tijdens het lopen en spelen.

De Baby Izetta sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Michael Kors Kids, dat bekend staat om zijn stijlvolle en trendy ontwerpen. Deze specifieke kleur wordt Vanilla genoemd en past perfect bij elke outfit. De productcode van deze sneakers is MK100609, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in onze winkel.

De Baby Izetta sneakers hebben een vetersluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neusvorm zorgt voor voldoende ruimte voor de kleine teentjes om te bewegen en groeien. Deze sneakers zijn niet alleen modieus, maar ook praktisch en comfortabel voor de kleintjes.

Met de Baby Izetta lage sneakers kunnen baby's in stijl rondlopen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, ontworpen door Michael Kors Kids en hebben een trendy Vanilla kleur. Met een vetersluiting en een comfortabele pasvorm zijn deze sneakers perfect voor de allerkleinsten. Bestel vandaag nog een paar en geef je kleintje de beste start in de modewereld!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies