Mexx

Loyce Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Mexx
Merk kleurnaam Purple
Merk product code MXK040501W
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Maak kennis met Loyce, de perfecte lage sneakers voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant en op de binnenzool. Dit zorgt voor een zachte en ademende ervaring, zelfs tijdens lange dagen.

De Loyce sneakers van Mexx zijn voorzien van een chunky hak, wat zorgt voor een trendy en stoere uitstraling. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de sneakers gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur en de ronde neus geeft een klassieke touch aan het ontwerp.

Met een merknaam als Mexx weet je dat je kwaliteit en stijl kunt verwachten. De paarse kleur van deze sneakers voegt een speels en opvallend element toe aan je outfit. De productcode MXK040501W maakt het gemakkelijk om deze sneakers te vinden en te bestellen.

De Loyce sneakers hebben een thermoplastische rubberen zool, die zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat dansen, deze sneakers zullen je niet teleurstellen.

Met Loyce aan je voeten ben je klaar om de wereld te veroveren. Bestel vandaag nog je eigen paar en ervaar het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies