Liu Jo

Maxi Wonder 57 Sneaker Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Sand
Merk product code BA3097PX3490
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Maxi Wonder 57 Sneaker van Liu Jo een absolute must-have voor dames. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen, zelfs tijdens lange dagen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen.

De Maxi Wonder 57 Sneaker in de kleur Sand is een echte eyecatcher. Het merk Liu Jo staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en deze sneaker is daar geen uitzondering op. Met de ronde neus en het plateauhakje geven deze sneakers een trendy en vrouwelijke touch aan elke outfit. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm.

Met de Maxi Wonder 57 Sneaker van Liu Jo haal je niet alleen een modieuze schoen in huis, maar ook een kwaliteitsproduct. De sandkleurige sneaker is voorzien van het merkproductcode BA3097PX3490, wat aangeeft dat je een authentiek Liu Jo-item hebt. Deze sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat. Combineer ze met je favoriete jeans, rok of jurk en creëer moeiteloos een trendy en comfortabele look.

Wacht niet langer en voeg de Maxi Wonder 57 Sneaker van Liu Jo toe aan je schoenencollectie. Met deze sneakers ben je verzekerd van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en laat jezelf stralen met elke stap die je zet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies