Liu Jo

Maxi Wonder 01 Sneaker Butter

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Butter
Merk product code BA3013P0102S
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle sneaker? Dan is de Maxi Wonder 01 Sneaker van Liu Jo echt iets voor jou! Deze lage sneaker is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de schoen niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

De binnenkant van de sneaker is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en rennen. Met de ronde neus en de vetersluiting heeft deze sneaker een klassieke uitstraling.

De Maxi Wonder 01 Sneaker is afkomstig van het bekende merk Liu Jo en is verkrijgbaar in de kleur "Butter". De productcode van deze sneaker is BA3013P0102S. Met de plateauhak voeg je net dat beetje extra lengte toe aan je outfit, terwijl je toch comfortabel blijft lopen.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat stappen, deze Maxi Wonder 01 Sneaker is de perfecte keuze. Combineer hem met je favoriete jeans, een zomerse jurk of een trendy rok en creëer moeiteloos een fashionable look. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze Liu Jo sneaker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies