Liu Jo

12:12 02 Sneaker White Phard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool EVA
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam White Phard
Merk product code BA2033TX134
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De 12:12 02 Sneaker is een trendy paar Lage Sneakers voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De zool is gemaakt van EVA, wat zorgt voor een comfortabele en lichte loopervaring.

Deze sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Liu Jo en hebben de kleurnaam White Phard. Met de product code BA2033TX134 ben je verzekerd van een authentiek paar sneakers van Liu Jo.

De 12:12 02 Sneaker heeft een chunky hak, wat zorgt voor een stoere en trendy uitstraling. De sneakers sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

Deze sneakers hebben een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze look. Met de 12:12 02 Sneaker van Liu Jo ben je helemaal klaar om stijlvol en comfortabel de dag door te komen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies