Little Indians

Bootie Oxford Zwart/Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suède
Materiaal zool Rubber
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Zwart/Wit
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Bootie Oxford is een trendy paar Lage Sneakers voor kinderen. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk achter deze stijlvolle schoenen is Little Indians, bekend om hun kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze schoenen is zwart/wit, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

De Bootie Oxford heeft een vetersluiting, waardoor de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor de tenen. Deze schoenen zijn perfect voor dagelijks gebruik, of het nu op school, tijdens het spelen of bij speciale gelegenheden is.

Met de Bootie Oxford van Little Indians kunnen kinderen comfortabel en stijlvol de wereld verkennen. Deze schoenen zijn een must-have voor elke trendy kindergarderobe. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte mix van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies