Little Indians

Bootie High Top Leopard Rose Quartz

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Suède
Materiaal zool Rubber
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Rose Quartz
Patroon Tijgerprint
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Bootie High Top Leopard is een trendy paar hoge sneakers voor baby's. Deze schoenen zijn gemaakt van suède, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze zacht en comfortabel zijn voor kleine voetjes. De rubberen zool zorgt voor goede grip en stabiliteit tijdens het lopen en spelen.

Little Indians, een bekend merk in de modewereld, heeft deze schoenen ontworpen met oog voor stijl en kwaliteit. De kleur van deze booties is Rose Quartz, een prachtige tint die perfect past bij de tijgerprint. Het patroon geeft de schoenen een speelse en trendy uitstraling.

De Bootie High Top Leopard heeft een vetersluiting, waardoor de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus zorgt voor voldoende ruimte voor de kleine teentjes en geeft de schoenen een moderne look.

Met deze stoere en modieuze hoge sneakers zal jouw kleintje zeker de show stelen. De Bootie High Top Leopard is een must-have voor elke trendy baby. Bestel ze nu en geef de outfit van jouw kleintje een fashionable touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies