Lacoste

Carnaby Pro Bl23 1 SMA Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Lacoste
Merk kleurnaam Black White
Merk product code 745SMA011031231
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Carnaby Pro Bl23 1 SMA is een stijlvolle lage sneaker voor heren. Deze sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd elke stap kunt zetten.

Deze sneaker is van het bekende merk Lacoste, dat bekend staat om zijn kwaliteit en tijdloze ontwerpen. De kleur van deze schoen is zwart-wit, wat zorgt voor een klassieke en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze schoen is 745SMA011031231, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Carnaby Pro Bl23 1 SMA heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft de schoen een moderne en trendy uitstraling. Of je nu een casual of een meer formele look wilt creëren, deze sneaker past perfect bij elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies