KENDALL + KYLIE

Trevor KK F21016 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Vegan Kunstleer
Materiaal binnenkant Vegan leer
Materiaal zool Rubber
Merk Kendall + Kylie
Merk kleurnaam Black
Merk product code KKSHO0039001
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij elke outfit? Dan is de Trevor KK F21016 Lage Sneaker van Kendall + Kylie echt iets voor jou! Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van vegan kunstleer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook nog eens diervriendelijk. De binnenkant van de schoen is gemaakt van vegan leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

De Trevor KK F21016 Lage Sneaker is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De schoen heeft een ronde neus en sluit met veters, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. Of je nu een casual look wilt creëren of je outfit een sportieve touch wilt geven, deze sneakers zijn de perfecte keuze.

Met de productcode KKSHO0039001 van Kendall + Kylie weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Deze sneakers combineren stijl, comfort en duurzaamheid op een unieke manier. Bestel de Trevor KK F21016 Lage Sneaker vandaag nog en maak een statement met je schoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies