KEEN

Targhee III Waterproof Steel Grey Ocean Wave

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Mesh
Materiaal zool Rubber
Merk Keen
Merk kleurnaam Steel Grey Ocean Wave
Merk product code K1022346
Serie Targhee
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Targhee III Waterproof Lage Sneakers voor dames zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze duurzaam en comfortabel zijn. De binnenkant van de sneakers is voorzien van ademend mesh-materiaal, wat zorgt voor een optimale ventilatie tijdens het dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en tractie, waardoor je zelfverzekerd kunt wandelen op verschillende ondergronden.

Deze sneakers zijn van het merk Keen, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De kleur van deze sneakers is Steel Grey Ocean Wave, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. De productcode van deze sneakers is K1022346, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De Targhee III Waterproof Lage Sneakers behoren tot de Targhee serie, wat staat voor kwaliteit en innovatie. Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen pasvorm. De ronde neus zorgt voor extra comfort en ruimte voor je tenen.

Met de Targhee III Waterproof Lage Sneakers ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een wandeling maakt in de natuur of een dagje gaat shoppen, deze sneakers bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies