Filters

30 producten

30 producten

We creëren originele en veelzijdige producten, verbeteren levens en inspireren avontuur in de buitenlucht.

KEEN is een merk dat zich inzet om hun waarden in beweging te brengen. Van de producten die ze maken tot de acties die ze ondernemen, inspireren ze zichzelf en anderen om elke dag monumentaal te leven en te werken. Ze creëren kwaliteitsproducten, diensten en merkervaringen in alles wat ze doen. KEEN gelooft dat een gezond leven begint met producten die een gezonde levensstijl bevorderen. Daarnaast streven ze ernaar om hun impact op het milieu te verminderen en iets terug te geven aan gemeenschappen in nood. KEEN zoekt naar innovatieve en vindingrijke manieren om iets voor elkaar te krijgen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Kan een sandaal je tenen beschermen? Het beantwoorden van deze vraag betekende de creatie van de Newport-sandaal van KEEN in 2003 en de opkomst van een geheel nieuwe categorie schoenen. Deze nu iconische sandaal heeft geleid tot avonturen, verbonden gemeenschappen en heeft mensen van alle leeftijden, geslachten, rassen en capaciteiten geïnspireerd om naar buiten te gaan en te bewegen. Het is een wereldwijd symbool geworden voor reizen, plezier in de buitenlucht en innovatie op het gebied van schoenen.

Voor een merk dat is opgericht met een teenbeschermende sandaal, was het logisch om uit te groeien tot veiligheidsschoenen. Zo werden in 2010 de KEEN Utility werklaarzen geproduceerd. Ontworpen om arbeiders in staat te stellen elke dag onvermoeibaar te werken. De Utility werklaarzen van KEEN houden deze arbeiders veilig en comfortabel tijdens de werkzaamheden die zij verrichten, zodat ze kunnen blijven doen wat ze doen. Dag in, dag uit.

In 2006 verhuisde KEEN van Alameda, Californië naar Portland, Oregon, een stad die bekend staat om zijn bruggen, fietsen, bossen en schoenen. Portland vormde het perfecte decor voor innovatie en een baanbrekende cultuur. Voor het hoofdkantoor, waar KEEN sinds 2012 werkzaam is, had het merk ecologische doelen voor de renovatie van vijf verdiepingen met een oppervlakte van 60.000 voet. Door bijna alle bestaande materialen in het oude gebouw te hergebruiken, werd de renovatie voltooid met slechts één afvalcontainer.

KEEN gebruikt de kracht van hun wereldwijde activiteiten om lokale doelen te ondersteunen die aansluiten bij hun eigen waarden. Dit betekent het ondersteunen van non-profitorganisaties van over de hele wereld door middel van subsidies, bestuursdiensten en schoenendonaties. Ze komen op voor gedeelde belangen door te groeien en de volgende generatie planeetbeheerders te stimuleren. Bij KEEN streven ze ernaar de transparantie in hun zakelijke praktijken te vergroten en te innoveren in de manier waarop ze hun producten vervaardigen. Hun doel is om de hoogste niveaus van sociale en milieunormen te overtreffen. Hoewel er misschien geen duidelijke finishlijn is, zetten ze zich dagelijks in om stappen in de goede richting te zetten.

De American built schoenen van KEEN worden ontworpen en geproduceerd met trots en onvermoeibare aandacht voor een ultieme pasvorm, hoogstaande kwaliteit en groot comfort, met behulp van hoogwaardige materialen afkomstig vanuit verschillende plekken over de hele wereld. Bij KEEN proberen ze altijd beter te worden als het gaat om productie en innovatie.

Gemaakt met slechts 'twee koorden en een zool', biedt de UNEEK sandaal een unieke pasvorm voor elke drager. Door de spanningspunten die vaak in traditionele schoenen worden aangetroffen te elimineren, bieden UNEEK sandalen ongeëvenaard comfort en stijl in de open lucht. De UNEEK sandaal wordt al snel de functionele keuze van strandliefhebbers en rivierzwervers en de modekeuze van kunstenaars en ontwerpers. De UNEEK sandaal staat voor zowel zelfexpressie als praktische bruikbaarheid in de buitenlucht.

Wil jij graag rondlopen in sneakers en sandalen waar jij je lekker in kunt bewegen en die jou uitnodigen om de buitenlucht op te zoeken? Bestel dan een paar sneakers of sandalen van KEEN online in de webshop van The Little Green Bag. Met een paar KEEN sneakers of sandalen in huis ben jij de trotse eigenaar van schoenen die jou meer plezier geven in bewegen. Heb je je bestelling geplaatst? Dan gaan wij direct met je bestelling aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe favoriete KEEN sneakers of sandalen vandaag nog naar je toe worden verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies