HUGO

Blake Hito lt 10249945 01 White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Hugo
Merk kleurnaam White
Merk product code 50493151
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stijlvolle hoge sneakers voor heren? Dan is de Blake Hito lt 10249945 01 van Hugo precies wat je nodig hebt. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de sneakers is gevoerd met polyester, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt bewegen. Met de vetersluiting kun je de sneakers eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een moderne en trendy uitstraling.

De Blake Hito lt 10249945 01 sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Hugo. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze sneakers zijn uitgevoerd in de kleur wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De merkproductcode van deze sneakers is 50493151, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Hugo in handen hebt.

Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een trendy look wilt creëren, de Blake Hito lt 10249945 01 sneakers zijn de perfecte keuze. Met hun stijlvolle design en hoogwaardige materialen zullen deze sneakers zeker een statement maken. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies