Go Bananas

Cham Velcrow Sneakers Grey Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk Go Bananas
Merk kleurnaam Grey Blue
Merk product code GB23SCHAM-V
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De Cham Velcrow Sneakers zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze Lage Sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je kinderen vol vertrouwen kunnen rennen en spelen.

Deze sneakers zijn van het merk Go Bananas, bekend om hun kwaliteitsproducten. De kleur van deze schoenen is Grey Blue, een trendy en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sneakers is GB23SCHAM-V, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De Cham Velcrow Sneakers hebben een handige klittenbandsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit is vooral handig voor kinderen die nog moeten leren strikken. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor de tenen.

Met de Cham Velcrow Sneakers kunnen kinderen comfortabel en in stijl de wereld verkennen. Bestel vandaag nog een paar en geef je kinderen de perfecte schoenen voor elke dag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies