Go Bananas

Alpaca Low Sneakers Alpaca Print

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk Go Bananas
Merk kleurnaam Alpaca Print
Merk product code GB23SALPACA-L
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Alpaca Low Sneakers zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze lage sneakers behoren tot de categorie Lage Sneakers en zijn gemaakt van duurzaam canvas materiaal. Zowel de binnenkant als de zool zijn ook gemaakt van canvas, waardoor deze sneakers ademend en lichtgewicht zijn.

De Alpaca Low Sneakers zijn ontworpen door het merk Go Bananas en hebben een unieke Alpaca Print. Deze print geeft de schoenen een speelse en trendy uitstraling. De productcode van deze sneakers is GB23SALPACA-L, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze eenvoudig kunt aanpassen aan de gewenste pasvorm. De ronde neus zorgt voor extra comfort en ruimte voor de tenen. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt of gewoon wilt relaxen, de Alpaca Low Sneakers zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Met de Alpaca Low Sneakers van Go Bananas ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en geef je kinderen de perfecte schoenen voor elke dag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies