Go Bananas

Alligator Sneakers Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Canvas
Materiaal binnenkant Canvas
Materiaal zool Rubber
Merk Go Bananas
Merk kleurnaam Blue
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere en trendy sneakers voor kinderen? Dan zijn deze Alligator Sneakers echt iets voor jou! Deze sneakers behoren tot de categorie Hoge Sneakers en zijn perfect voor jongens en meisjes die van avontuur houden.

Deze Alligator Sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en ademend vermogen, zodat de voeten van je kind de hele dag fris blijven.

De rubberen zool van deze sneakers biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor je kinderen vol vertrouwen kunnen rennen, springen en spelen. De ronde neus geeft de sneakers een speelse uitstraling en biedt voldoende ruimte voor de tenen.

De Alligator Sneakers zijn van het merk Go Bananas, een bekend en betrouwbaar merk in de modewereld. De blauwe kleur van deze sneakers voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit. Met de vetersluiting kunnen de sneakers gemakkelijk worden aangetrokken en stevig worden vastgemaakt.

Laat je kinderen schitteren met deze Alligator Sneakers! Bestel ze vandaag nog en geef hun outfits een coole en trendy touch.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies