GANT

Bevinda Sneaker Multi Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Gerecycled textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Gant
Merk kleurnaam Multi Brown
Merk product code GAN26537869G444
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een trendy paar sneakers dat perfect bij jouw stijl past? Dan is de Bevinda Sneaker van Gant een absolute must-have voor dames. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook een moderne uitstraling hebben.

De binnenkant van de Bevinda Sneaker is gemaakt van gerecycled textiel, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een extra zacht en comfortabel gevoel aan je voeten. De rubberen zool biedt optimale grip en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen, waar je ook gaat.

Gant, een gerenommeerd merk in de modewereld, heeft deze sneakers ontworpen met oog voor detail. De kleurnaam "Multi Brown" geeft deze schoenen een unieke en veelzijdige uitstraling, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. De productcode van deze sneakers is GAN26537869G444, wat aangeeft dat ze authentiek en van hoge kwaliteit zijn.

De Bevinda Sneaker heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit met vrienden, deze sneakers zullen je look compleet maken.

Met de Bevinda Sneaker van Gant ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies