Flamingos Life

Classic 70s Kicks Ice micro grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Vegan Kunstleer
Materiaal binnenkant Bamboe textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Flamingos life
Merk kleurnaam Ice micro grey
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Classic 70s Kicks zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en tijdloze toevoeging aan hun schoenencollectie. Deze lage sneakers zijn gemaakt van vegan kunstleer, waardoor ze niet alleen trendy zijn, maar ook milieuvriendelijk. Het materiaal aan de binnenkant is gemaakt van bamboe textiel, wat zorgt voor een comfortabele en ademende ervaring. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

De Classic 70s Kicks zijn ontworpen door het merk Flamingos life, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De kleur van deze sneakers is Ice micro grey, wat een subtiele en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, zodat je de sneakers kunt aanpassen aan jouw comfortniveau. De ronde neus geeft deze schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies