Diadora

Game L Low Waxed White White White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Diadora
Merk kleurnaam White White White
Merk product code 501.160.821
Serie Game L
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Game L Low Waxed Lage Sneakers van Diadora zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en comfort. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met polyester, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen. Met de vetersluiting kun je de sneakers gemakkelijk aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Game L Low Waxed Lage Sneakers zijn onderdeel van de Game L serie van Diadora. Het merk Diadora staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze sneakers is wit, wit, wit, wat zorgt voor een frisse en tijdloze uitstraling. De productcode van deze sneakers is 501.160.821, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, de Game L Low Waxed Lage Sneakers zijn de perfecte keuze. Ze passen bij elke outfit en voegen een vleugje stijl toe aan je look. Met deze sneakers ben je altijd klaar om te stralen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies