Diadora

Game L High Waxed White White White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Diadora
Merk kleurnaam White White White
Merk product code 501.159.657
Serie Game L
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar stijlvolle sneakers die perfect zijn voor volwassenen? Dan is de Game L High Waxed van Diadora precies wat je nodig hebt. Deze hoge sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de schoen is gevoerd met polyester, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Game L High Waxed sneakers zijn onderdeel van de Game L serie van Diadora, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sneakers is wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De productcode van deze schoenen is 501.159.657, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een sportieve look wilt creëren, deze sneakers zijn de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies