Diadora

Game L High Waxed White Blue Caspian Sea

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Diadora
Merk kleurnaam White Blue Caspian Sea
Merk product code 501.159.657
Serie Game L
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Game L High Waxed is een stijlvolle toevoeging aan onze collectie Hoge Sneakers voor volwassenen. Met zijn hoogwaardige materialen, zoals het leren bovenwerk en de polyester voering, biedt deze sneaker zowel comfort als duurzaamheid. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het dragen. Het merk Diadora staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sneaker is daar geen uitzondering op. De kleurcombinatie van White Blue Caspian Sea geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl de ronde neus en vetersluiting zorgen voor een klassieke touch.

Met de Game L High Waxed uit de Game L serie haal je een tijdloze sneaker in huis. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een sportieve look wilt creëren, deze sneaker past bij elke gelegenheid. De merkproductcode 501.159.657 zorgt ervoor dat je precies weet welke sneaker je in handen hebt. Met zijn veelzijdigheid en comfortabele pasvorm is deze sneaker een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies