Diadora

Camaro Black/White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Diadora
Merk kleurnaam Black/White
Merk product code 501.159886
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Camaro Lage Sneakers van Diadora zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met polyester, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt voor een goede demping tijdens het lopen. Met de vetersluiting kun je de schoenen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de sneakers een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

De Camaro Lage Sneakers zijn ontworpen door het bekende merk Diadora. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie staan ze bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze sneakers is zwart/wit, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze sneakers is 501.159886, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Of je nu een casual outfit wilt completeren of op zoek bent naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik, de Camaro Lage Sneakers van Diadora zijn de perfecte keuze. Met hun stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen zullen deze sneakers zeker indruk maken. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies