CYCLEUR de LUXE

Panache Silver Grey White Rosette

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Cycleur de Luxe
Merk kleurnaam Silver Grey White Rosette
Merk product code 231294
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Met de Panache Lage Sneakers voor dames van Cycleur de Luxe voeg je een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort.

De zool van deze sneakers is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje gaat shoppen, met deze sneakers loop je moeiteloos en comfortabel.

De Panache Lage Sneakers hebben een trendy plateauhak, waardoor je net dat beetje extra lengte krijgt. De ronde neus geeft de schoenen een moderne uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

Deze sneakers sluit je gemakkelijk met behulp van de vetersluiting. Hierdoor kun je de pasvorm aanpassen aan jouw wensen en zorgen voor een perfecte pasvorm.

Met de Panache Lage Sneakers van Cycleur de Luxe ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. De zilvergrijze, witte en rozetkleurige details geven deze sneakers een unieke uitstraling die perfect past bij elke casual of sportieve outfit.

Voeg een vleugje panache toe aan je schoenencollectie met deze prachtige lage sneakers. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies