CYCLEUR de LUXE

Malga Silver Grey Mocha Meringua Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Cycleur de Luxe
Merk kleurnaam Silver Grey Mocha Meringua Gold
Merk product code 231280
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Malga Lage Sneakers voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Deze sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en comfort tijdens het dragen. Het merk achter deze stijlvolle sneakers is Cycleur de Luxe, bekend om hun kwaliteit en vakmanschap.

De Malga Lage Sneakers in de kleur Silver Grey Mocha Meringua Gold zijn een echte eyecatcher. De unieke kleurnaam geeft deze sneakers een trendy uitstraling. Met de productcode 231280 weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers van Cycleur de Luxe in handen hebt.

Deze sneakers hebben een plateauhak, wat zorgt voor een subtiele verhoging en extra comfort. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de sneakers perfect kunt aanpassen aan jouw voeten. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke en tijdloze look.

Met de Malga Lage Sneakers ben je verzekerd van stijl, comfort en kwaliteit. Deze sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor een avondje uit. Combineer ze met je favoriete jeans, rok of jurk en maak elke outfit compleet.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies