Copenhagen Studios

CPH40 Vitello White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk COPENHAGEN STUDIOS
Merk kleurnaam White
Merk product code CPH40
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De CPH40 Vitello is een paar lage sneakers die perfect zijn voor dames die op zoek zijn naar stijl en comfort. Met een organische duurzaamheid en gemaakt van hoogwaardig leer, bieden deze sneakers een luxueuze uitstraling en een lange levensduur. Het leer aan de binnenkant zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel, terwijl de rubberen zool zorgt voor een goede grip en stabiliteit.

De CPH40 Vitello is ontworpen door het bekende merk COPENHAGEN STUDIOS, dat bekend staat om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Met de kleurnaam "White" stralen deze sneakers een frisse en moderne uitstraling uit. De productcode van dit merk is CPH40, wat aangeeft dat deze sneakers een uniek en exclusief item zijn.

Met een chunky hak en vetersluiting biedt de CPH40 Vitello een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De ronde neusvorm zorgt voor een comfortabele pasvorm en geeft deze sneakers een speelse uitstraling. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, deze sneakers zijn de ideale keuze.

Met de CPH40 Vitello lage sneakers voeg je een vleugje luxe en stijl toe aan je schoenencollectie. Of je nu gaat voor een casual of trendy look, deze sneakers passen perfect bij elke outfit. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de elegantie van deze prachtige sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies