Copenhagen Studios

CPH264 Leather Mix White Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk COPENHAGEN STUDIOS
Merk kleurnaam White Green
Merk product code CPH264
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De CPH264 Leather Mix is een stijlvolle lage sneaker voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden.

De CPH264 Leather Mix is ontworpen door het bekende merk COPENHAGEN STUDIOS. Het merk staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen. Deze sneakers zijn uitgevoerd in de kleurcombinatie White Green, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. De productcode van deze sneakers is CPH264, waardoor je altijd precies weet welk model je hebt.

Deze sneakers hebben een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en tijdloze uitstraling. Of je nu een casual outfit wilt completeren of een sportieve look wilt creëren, de CPH264 Leather Mix is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies