Copenhagen Studios

CPH181 Leather Mix White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk COPENHAGEN STUDIOS
Merk kleurnaam White
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sneaker? Dan is de CPH181 Leather Mix van COPENHAGEN STUDIOS perfect voor jou! Deze lage sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een trendy uitstraling. Met een ronde neus en vetersluiting zorgen ze voor een casual en toch elegante look.

Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. Het gebruik van organisch leer maakt deze schoenen een verantwoorde keuze voor het milieu.

De zool van de CPH181 Leather Mix is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en comfort tijdens het dragen. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op pad bent, deze sneakers bieden de juiste ondersteuning.

Met de merknaam "COPENHAGEN STUDIOS" ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De kleur van deze sneakers is wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Combineer ze met je favoriete outfit en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies