Copenhagen Studios

CPH157 Suede White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk COPENHAGEN STUDIOS
Merk kleurnaam White
Merk product code CPH157
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De CPH157 Suede is een paar lage sneakers voor dames van het merk COPENHAGEN STUDIOS. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stevige grip. Met de vetersluiting kun je de sneakers gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus geeft deze sneakers een klassieke uitstraling.

De CPH157 Suede is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Het merk COPENHAGEN STUDIOS staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met de witte kleur en het minimalistische ontwerp passen deze sneakers bij elke outfit en geven ze een trendy touch aan je look.

Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje uit gaat, de CPH157 Suede is de ideale metgezel. Het duurzame leer zorgt ervoor dat deze sneakers lang meegaan en hun vorm behouden. Combineer ze met een jeans en een T-shirt voor een relaxte look, of draag ze onder een jurk voor een meer vrouwelijke uitstraling. Met deze sneakers ben je altijd klaar om de show te stelen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies