Calvin Klein

High Top Lace Up Sue PVH Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam PVH Black
Merk product code HM0HM00756
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De High Top Lace Up Sue is een stijlvolle toevoeging aan de collectie Hoge Sneakers voor heren. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

De rubberen zool van de High Top Lace Up Sue biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor deze sneakers perfect zijn voor dagelijks gebruik. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze schoenen zijn daar geen uitzondering op. De kleur PVH Black geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling aan deze sneakers.

Met de vetersluiting kun je de High Top Lace Up Sue eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. De ronde neus zorgt voor een klassieke en comfortabele pasvorm. Met de merkproductcode HM0HM00756 ben je verzekerd van een authentiek paar sneakers van Calvin Klein.

De High Top Lace Up Sue is de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele hoge sneakers. Met hun suède materiaal, textiel binnenkant en rubberen zool bieden ze zowel stijl als functionaliteit. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een statement met deze trendy sneakers van Calvin Klein.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies