Calvin Klein

Chunky Cupsole Laceup Mid M White Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam White Silver
Merk product code YW0YW00811
Type sluiting Klittenband, Veters
Vorm neus Ronde neus

De Chunky Cupsole Laceup Mid M is een trendy paar hoge sneakers voor dames. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een comfortabele textiele voering aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk achter deze stijlvolle sneakers is Calvin Klein, bekend om zijn kwaliteit en stijl. De kleur van deze sneakers is White Silver, wat een moderne en frisse uitstraling geeft. De productcode van deze sneakers is YW0YW00811.

De Chunky Cupsole Laceup Mid M heeft een handige klittenbandsluiting en veters, waardoor je de pasvorm kunt aanpassen naar jouw wensen. De ronde neus van deze sneakers zorgt voor een comfortabele en trendy look. Deze sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik, of je nu een casual outfit draagt of iets meer gekleed gaat. Met de Chunky Cupsole Laceup Mid M ben je altijd klaar om stijlvol de deur uit te gaan.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies