Calvin Klein

Chunky Cupsole Laceup Low Tpu M White Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam White Silver
Merk product code YW0YW00812
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij elke casual outfit? Dan is de Chunky Cupsole Laceup Low Tpu M van Calvin Klein een absolute must-have voor dames. Deze lage sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen elke stap kunt zetten.

Deze sneakers zijn voorzien van een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. De vetersluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan te trekken en zorgt ervoor dat ze stevig om je voeten zitten. Met de merknaam Calvin Klein ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De kleur van deze sneakers is wit zilver, waardoor ze moeiteloos te combineren zijn met verschillende outfits.

De Chunky Cupsole Laceup Low Tpu M sneakers zijn perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar school, werk of een casual evenement gaat. Ze geven elke outfit een trendy en sportieve touch. Met de productcode YW0YW00812 weet je zeker dat je het juiste paar in handen hebt. Wacht niet langer en voeg deze must-have sneakers toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies