BRONX

Sy Rup Black White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Black White
Merk product code 66432-AC
Serie Sy Rup
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy lage sneakers voor dames? Dan is de Sy Rup van Bronx precies wat je nodig hebt! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor bieden ze niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook ultiem comfort. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je lang van deze sneakers kunt genieten.

De Sy Rup sneakers van Bronx zijn uitgevoerd in de kleur Black White, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. De productcode van deze sneakers is 66432-AC, waardoor je altijd precies het juiste paar kunt vinden. De sneakers hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw gewenste pasvorm.

Met de Sy Rup sneakers van Bronx maak je elke outfit compleet. Of je nu gaat voor een casual look met jeans en een T-shirt, of juist voor een sportieve outfit met een jurkje, deze sneakers zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Sy Rup sneakers!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies