Blackstone

XL32 Almond Milk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Blackstone
Merk kleurnaam Almond Milk
Merk product code XL32
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle hoge sneakers? Dan is de Blackstone XL32 in de kleur Almond Milk echt iets voor jou! Deze trendy sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Zowel de binnenkant als de zool zijn ook gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel.

De XL32 sneakers van Blackstone hebben een ronde neus en sluiten met veters. Hierdoor kun je de pasvorm naar wens aanpassen en genieten van een perfecte pasvorm. De EVA-zool biedt uitstekende demping en grip, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

Met het merk Blackstone weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. De XL32 sneakers zijn niet alleen modieus, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. De Almond Milk kleur geeft een frisse en eigentijdse uitstraling aan je outfit, waardoor je er altijd trendy uitziet.

Bestel nu de Blackstone XL32 hoge sneakers en ervaar het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben. Voeg ze toe aan je collectie en maak elke dag een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies