Bjorn Borg

T2200 CASET White Rosegold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam White Rosegold
Merk product code 2311 609533
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sneaker? Dan is de T2200 CASET van Bjorn Borg perfect voor jou! Deze lage sneaker is speciaal ontworpen voor dames en heeft een trendy uitstraling.

De T2200 CASET is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne look. De binnenkant van de sneaker is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt voor een stabiele stap.

Met de vetersluiting kun je de sneaker perfect aanpassen aan jouw voet, zodat je altijd de juiste pasvorm hebt. De ronde neus geeft de sneaker een speelse uitstraling en zorgt voor voldoende ruimte voor je tenen.

De T2200 CASET is onderdeel van de Bjorn Borg collectie en heeft de kleurnaam White Rosegold. Deze combinatie van wit en roségoud geeft de sneaker een elegante en vrouwelijke uitstraling. De productcode van deze sneaker is 2311 609533, waardoor je altijd het juiste model kunt vinden.

Met de T2200 CASET van Bjorn Borg loop je niet alleen comfortabel, maar ook in stijl. Bestel deze trendy sneaker vandaag nog en maak je outfit helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies