BIRKENSTOCK

Gary Suede Narrow Ginger

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Microvezels
Materiaal binnenzool Suède
Materiaal zool Synthetisch materiaal
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Ginger
Merk product code 1017813
Serie Gary
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Gary Suede Narrow is een stijlvolle toevoeging aan de Desert boots collectie van onze fashion brand e-commerce retailer. Deze volwassenen schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zachte microvezels, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

De binnenzool van de Gary Suede Narrow is ook gemaakt van suède, wat bijdraagt aan het comfort en de duurzaamheid van de schoenen. De zool daarentegen is gemaakt van synthetisch materiaal, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen.

Deze schoenen zijn van het bekende merk Birkenstock, dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de schoenen wordt omschreven als "Ginger" volgens het merk. De product code van de Gary Suede Narrow is 1017813, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Gary serie is een populaire keuze onder liefhebbers van Desert boots. Deze schoenen hebben een vetersluiting, waardoor je ze perfect kunt aanpassen aan jouw voeten. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling, die nooit uit de mode raakt.

Met de Gary Suede Narrow Desert boots ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je schoeisel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies