ASICS

Japan S White Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal binnenzool Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Asics
Merk kleurnaam White Black
Merk product code 1201A173
Serie Japan S
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Japan S Lage Sneakers van Asics zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De binnenzool is ook gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra demping en ondersteuning tijdens het dragen. De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. De Japan S sneakers hebben een ronde neus en sluiten met veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. De kleurcombinatie van wit en zwart geeft deze schoenen een trendy en tijdloze uitstraling. Met de productcode 1201A173 en de serie Japan S, ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies