ASICS

Japan S Ps White Classic Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Asics
Merk kleurnaam White Classic Red
Merk product code 1194A077
Serie Japan S
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar trendy en comfortabele sneakers voor kinderen? Dan zijn de Japan S Ps Lage Sneakers van Asics de perfecte keuze! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel zitten. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het lopen en rennen.

De Japan S Ps Lage Sneakers zijn onderdeel van de Japan S serie van Asics, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met de klittenbandsluiting zijn deze sneakers gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor kinderen die nog moeten leren strikken. De ronde neus geeft de schoenen een speelse en moderne uitstraling.

Deze sneakers zijn uitgevoerd in de kleur White Classic Red, wat zorgt voor een opvallende en trendy look. De productcode van deze sneakers is 1194A077, waardoor je altijd precies hetzelfde model kunt bestellen als je favoriete paar versleten is.

Met de Japan S Ps Lage Sneakers van Asics geef je jouw kinderen de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies