Warmbat

Barlee Slipper Fur Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Merinowol
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Camel
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slippers? Dan zijn de Barlee Slipper Fur van Warmbat perfect voor jou. Deze slippers behoren tot de categorie Slides en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Barlee Slipper Fur is gemaakt van hoogwaardig merinowol, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en warme ervaring, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en maakt deze slippers geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Warmbat, een gerenommeerd merk in de mode-industrie, staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Barlee Slipper Fur in de kleur Camel is een tijdloos en veelzijdig item dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met geen sluiting en een open neus, zijn deze slippers eenvoudig aan te trekken en bieden ze voldoende ruimte en comfort voor je voeten. Of je nu thuis ontspant of een casual dagje uit hebt gepland, de Barlee Slipper Fur is de ideale keuze.

Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je garderobe met de Barlee Slipper Fur van Warmbat. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de stijl die deze slippers bieden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies