Tommy Hilfiger

Tommy Jeans Flatform Sandal Oxygen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Oxygen
Merk product code EN0EN01798
Serie Tommy Jeans
Type hak Plateau
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle sandaal voor dames? Dan is de Tommy Jeans Flatform Sandal perfect voor jou! Deze sandaal behoort tot de categorie Slides en is gemaakt van hoogwaardig leer. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven.

De Tommy Jeans Flatform Sandal heeft een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Het merk achter deze trendy sandaal is Tommy Hilfiger, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze sandaal is Oxygen, wat een frisse en moderne uitstraling geeft.

Met de productcode EN0EN01798 en de serie Tommy Jeans ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat perfect past bij jouw stijl. Deze sandaal heeft een plateauhak, waardoor je net dat beetje extra lengte krijgt zonder in te leveren op comfort. De open neus en het ontbreken van een sluiting maken deze sandaal gemakkelijk aan en uit te trekken.

Met de Tommy Jeans Flatform Sandal loop je er niet alleen modieus bij, maar geniet je ook van het comfort dat deze sandaal biedt. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies