Tommy Hilfiger

Comfy Home Slippers With Straps Balanced Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Balanced Beige
Merk product code FW0FW06587
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Deze Comfy Home Slippers met bandjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, bieden deze slippers een zachte en aangename ervaring voor je voeten. De binnenkant is ook gemaakt van polyester, waardoor je voeten de hele dag door verwend worden. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je deze slippers lang kunt dragen.

Met het merk Tommy Hilfiger weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. Deze slippers zijn geen uitzondering. Ze zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur Balanced Beige, die perfect past bij elke outfit. De merkproductcode FW0FW06587 zorgt ervoor dat je precies weet welk product je hebt gekocht.

Deze slippers hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De open neus geeft je voeten voldoende ademruimte, waardoor ze de hele dag comfortabel blijven. Of je nu thuis bent of een dagje uit gaat, deze slippers zijn de ideale keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies