Teva

M ReFlip Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool EVA
Merk Teva
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 1124051
Serie ReFlip
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Op zoek naar comfortabele teenslippers voor heren? Dan is de M ReFlip van Teva de perfecte keuze voor jou. Deze teenslippers zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Zowel de binnenkant als de zool van de slippers zijn gemaakt van gerecycled polyester en bieden daardoor een zacht en comfortabel gevoel aan je voeten. De M ReFlip heeft een open neus en geen sluiting, waardoor je gemakkelijk in en uit de slippers kunt stappen.

Met de M ReFlip slippers van Teva ben je niet alleen trendy, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Het gerecyclede materiaal en de duurzaamheid van deze slippers maken ze een verantwoorde keuze. De kleur van deze slippers is olijfgroen, wat zorgt voor een stoere en eigentijdse uitstraling. De productcode van deze slippers is 1124051 en ze behoren tot de ReFlip serie van Teva.

Wacht niet langer en geef je voeten het comfort dat ze verdienen met de M ReFlip teenslippers van Teva. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle en duurzame slippers voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies