Ted Baker

Alyna Printed Faux Fur Cross Over Slipper Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 257203
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle slippers? Dan zijn de Alyna Printed Faux Fur Cross Over Slippers van Ted Baker perfect voor jou! Deze trendy slippers behoren tot de categorie Slides en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Alyna Printed Faux Fur Cross Over Slippers zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel tijdens het dragen. De slipper heeft een rubberen zool, wat zorgt voor goede grip en duurzaamheid.

Met het merk Ted Baker weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Deze slippers zijn uitgevoerd in een prachtige bruine kleur, die perfect past bij elke outfit. De merkproductcode 257203 geeft aan dat je een authentiek Ted Baker-product in handen hebt.

De Alyna Printed Faux Fur Cross Over Slippers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De ronde neusvorm zorgt voor een moderne en elegante uitstraling.

Met deze slippers ben je klaar om te ontspannen in stijl. Bestel vandaag nog jouw paar Alyna Printed Faux Fur Cross Over Slippers van Ted Baker en geniet van ultiem comfort en fashion-forward design!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies