Shabbies

Slipper Woven Soft Nappa Leather Offwhite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Leer
Merk Shabbies
Merk kleurnaam Offwhite
Merk product code 170020231
Type hak Platte hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Slipper Woven Soft Nappa Leather van Shabbies is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze slippers behoren tot de categorie Slides en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Zowel de binnenkant als de zool zijn ook vervaardigd van leer, waardoor ze een luxe uitstraling hebben.

Met de offwhite kleurnaam van Shabbies voegen deze slippers een vleugje elegantie toe aan elke outfit. De platte hak en het ontbreken van een sluiting zorgen voor ultiem gemak en comfort. De open neus geeft je voeten de ruimte om te ademen en voegt een speels element toe aan het ontwerp.

Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze slippers zijn de perfecte keuze. Ze zijn veelzijdig en kunnen moeiteloos worden gecombineerd met verschillende kledingstukken. Of je nu kiest voor een casual jeans of een zomerse jurk, deze slippers zullen je look compleet maken.

Met de productcode 170020231 van Shabbies weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. De slipper Woven Soft Nappa Leather is een tijdloos item dat jarenlang meegaat. Investeer in comfort, stijl en duurzaamheid met deze prachtige slippers van Shabbies.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies