Scholl

Nicole Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Scholl
Merk kleurnaam Forest
Merk product code F30591
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Nicole teenslipper van Scholl een absolute must-have voor dames. Deze trendy teenslipper is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een heerlijk zacht gevoel aan je voeten.

De binnenkant van de Nicole teenslipper is volledig gemaakt van leer, waardoor je voeten kunnen ademen en je de hele dag door kunt genieten van optimaal comfort. De EVA zool biedt een lichtgewicht en flexibele ondersteuning, waardoor je moeiteloos kunt wandelen en genieten van elke stap die je zet.

Met het merk Scholl weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De Nicole teenslipper is verkrijgbaar in de kleur Forest, een prachtige tint die perfect past bij elke outfit. De product code van deze slipper is F30591, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen en jouw favoriete paar snel in huis hebt.

De Nicole teenslipper heeft geen sluiting, waardoor je ze eenvoudig aan en uit kunt trekken. De open neus zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling, waardoor je deze slipper kunt dragen bij elke gelegenheid, van een dagje strand tot een avondje uit.

Met de Nicole teenslipper van Scholl ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel vandaag nog jouw eigen paar en geniet van ultiem draagplezier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies