Scholl

Isabelle Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Scholl
Merk kleurnaam Pink
Merk product code F30596
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Isabelle is een stijlvolle slide voor dames die perfect is voor elke gelegenheid. Deze slide behoort tot de categorie Slides en is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal. De binnenkant van de slide is bekleed met zacht leer, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. De EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht en flexibele ervaring bij elke stap die je zet.

De Isabelle slide is van het bekende merk Scholl, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfortabele schoenen. De kleur van deze slide is een prachtig roze, dat je outfit direct een vrolijke en vrouwelijke touch geeft. Met de productcode F30596 weet je zeker dat je de juiste slide te pakken hebt.

Deze slide heeft geen sluiting, waardoor je hem gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus geeft je voeten voldoende ruimte om te ademen en zorgt voor een trendy uitstraling. Met de Isabelle slide ben je klaar om de wereld te veroveren, of het nu voor een casual dagje uit is of een chique avondje uit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies