Scholl

Isabelle Forest

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Scholl
Merk kleurnaam Forest
Merk product code F30596
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Isabelle is een stijlvolle slipper voor dames die perfect is voor de zomer. Met zijn suède bovenwerk en leren voering biedt deze slipper een comfortabele en luxueuze ervaring voor je voeten. De EVA-zool zorgt voor een lichtgewicht gevoel en biedt tegelijkertijd voldoende grip.

De Isabelle slipper is van het bekende merk Scholl, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur Forest geeft deze slipper een trendy uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Met de open neus en het ontbreken van een sluiting is deze slipper eenvoudig aan te trekken en biedt hij een luchtige en comfortabele pasvorm.

Met de productcode F30596 is de Isabelle slipper een must-have voor elke fashion-forward vrouw. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat winkelen of gewoon wilt ontspannen in de tuin, deze slipper biedt de perfecte mix van stijl en comfort. Voeg een vleugje elegantie toe aan je zomerse look met de Isabelle slipper van Scholl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies