Reef

Reef Cushion Sands Black Tan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Reef
Merk kleurnaam Black Tan
Merk product code RF0A3YOW
Patroon Effen
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

De Reef Cushion Sands teenslippers zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze zacht en ademend zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je ze lang kunt dragen.

Deze slippers zijn van het bekende merk Reef, dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze slippers is Black Tan, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze slippers is RF0A3YOW, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Reef Cushion Sands slippers hebben een effen patroon, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Ze hebben geen sluiting, waardoor je ze snel en eenvoudig aan en uit kunt doen. De open neus zorgt voor een luchtige en comfortabele pasvorm.

Met de Reef Cushion Sands teenslippers ben je klaar voor de zomer. Ze bieden niet alleen comfort, maar ook een trendy uitstraling. Bestel ze vandaag nog en geniet van stijlvolle en comfortabele voeten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies